Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шимановська-Діанич, Л. М. - Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації ...
Шимановська-Діанич, Л. М. - Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації ...
Книга (аналит. описание)
Автор: Шимановська-Діанич, Л. М.
Менеджмент розвитку соціально-економічних систем у новій економіці [Текст]. Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шимановська-Діанич, Л. М.
Менеджмент розвитку соціально-економічних систем у новій економіці [Текст]. Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації ...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.050я431 М50
Шимановська-Діанич, Л. М.
Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації України [Текст] / Л. М. Шимановська-Діанич, Т. Є. Іщейкін // Менеджмент розвитку соціально-економічних систем у новій економіці [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14–15 трав. 2015 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 201–203. – На укр. яз.
загальний = Економіка України
загальний = Діяльність : інноваційна
загальний = Кооперація : споживча
загальний = Потенціал : кадровий
65.050я431 М50
Шимановська-Діанич, Л. М.
Підходи до формування якісних рис працівників для інноваційної діяльності в споживчій кооперації України [Текст] / Л. М. Шимановська-Діанич, Т. Є. Іщейкін // Менеджмент розвитку соціально-економічних систем у новій економіці [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14–15 трав. 2015 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 201–203. – На укр. яз.
загальний = Економіка України
загальний = Діяльність : інноваційна
загальний = Кооперація : споживча
загальний = Потенціал : кадровий