Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Цехмістренко, С. І. - Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]
Цехмістренко, С. І. - Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]
Книга
Автор: Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: [б. в.], 2014 г.
ISBN 978-617-657-016-5
Автор: Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: [б. в.], 2014 г.
ISBN 978-617-657-016-5
Книга
36.92я73 Ц55
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : [б. в.], 2014. – 192 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-657-016-5.
ББК 36.92я73 Ц55
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Біохімія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Біохімія
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Біохімія
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Біохімія
378667 Навч. абонемент
378666 ЧЗ1
36.92я73 Ц55
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : [б. в.], 2014. – 192 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-657-016-5.
ББК 36.92я73 Ц55
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Біохімія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Біохімія
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні методи зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Біохімія
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Біохімія
378667 Навч. абонемент
378666 ЧЗ1