Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ковальчук, Х. І. - Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
Ковальчук, Х. І. - Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Ковальчук, Х. І.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ковальчук, Х. І.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43
Ковальчук, Х. І.
Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст] / Х. І. Ковальчук, М. І. Мороз // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 39–43. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Якість : продукції
загальний = Експертиза : молока та молокопродуктів
65.422.5я431 А43
Ковальчук, Х. І.
Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст] / Х. І. Ковальчук, М. І. Мороз // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 39–43. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Якість : продукції
загальний = Експертиза : молока та молокопродуктів