Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гнітій, Н. В. - Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
Гнітій, Н. В. - Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Гнітій, Н. В.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гнітій, Н. В.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст] / Н. В. Гнітій, К. В. Івахно, К. П. Капуста // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 91–93. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Метод : аналізу
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : соус : майонез
65.422.5я431 А43
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст] / Н. В. Гнітій, К. В. Івахно, К. П. Капуста // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 91–93. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Метод : аналізу
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : соус : майонез