Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Федірко, О. В. - Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних пока...
Федірко, О. В. - Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних пока...
Книга (аналит. описание)
Автор: Федірко, О. В.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних пока...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Федірко, О. В.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних пока...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43
Федірко, О. В.
Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] / О. В. Федірко, Н. В. Гнітій // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 131–134. – На укр. яз.
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : сир
65.422.5я431 А43
Федірко, О. В.
Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] / О. В. Федірко, Н. В. Гнітій // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 131–134. – На укр. яз.
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : сир