лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Денисюк, І. М. - Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]

Денисюк, І. М. - Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]

Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Денисюк, І. М.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43

Денисюк, І. М.
Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст] / І. М. Денисюк, О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 220–223. – На укр. яз.


Загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Загальний = Оцінка
Загальний = Якість : продукції


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]
Немає прим.
Книга

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.)
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN 978-966-184-196-2


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)