Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Копанцева, Л. М. - Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
Копанцева, Л. М. - Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Копанцева, Л. М.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Копанцева, Л. М.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст] / Л. М. Копанцева, В. С. Дяченко // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 237–239. – На укр. яз.
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Якість : продукції
загальний = Показник : якості
65.422.5я431 А43
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст] / Л. М. Копанцева, В. С. Дяченко // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 18-20 берез. 2015 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 237–239. – На укр. яз.
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Якість : продукції
загальний = Показник : якості