лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Павленко, І. Г. - Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]

Павленко, І. Г. - Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]

Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Павленко, І. Г.
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристи.... Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
65.43я43 З-48

Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст] / І. Г. Павленко, Г. С. Рибіцька // Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2011-2012 навчального року [Текст] / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 28–33. – На укр. яз.


загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристи...
Нет экз.
Книга

Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристи...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-165-8

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.201.94.236)