Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Павленко, І. Г. - Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Павленко, І. Г. - Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Павленко, І. Г.
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристи.... Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Павленко, І. Г.
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристи.... Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
65.43я43 З-48
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст] / І. Г. Павленко, Г. С. Рибіцька // Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2011-2012 навчального року [Текст] / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 28–33. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий
65.43я43 З-48
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст] / І. Г. Павленко, Г. С. Рибіцька // Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2011-2012 навчального року [Текст] / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – С. 28–33. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий