Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
Книга
Автор:
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві», 8.05170104 «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ПУЕТ [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Н. В. Дібрівська, Ю. А. Ястреба. – Полтава : ПУЕТ, 2015 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : консервування
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Технологія : зберігання
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві», 8.05170104 «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170107 «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ПУЕТ [Електронний ресурс] / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Н. В. Дібрівська, Ю. А. Ястреба. – Полтава : ПУЕТ, 2015 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : консервування
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Технологія : зберігання