Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бухкало, С. I. - Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]
Бухкало, С. I. - Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]
Книга
Автор: Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2014 г.
ISBN 978-617-673-294-5
Автор: Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2014 г.
ISBN 978-617-673-294-5
Книга
36.81я73 Б94
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] : підручник / С. I. Бухкало. – Київ : Центр учб. л-ри, 2014. – 456 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-294-5.
ББК 36.81я73 Б94
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи харчових технологій
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних продуктів
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
379235 Навч. абонемент
384621 Навч. абонемент
384715 Навч. абонемент
379234 ЧЗ1
36.81я73 Б94
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст] : підручник / С. I. Бухкало. – Київ : Центр учб. л-ри, 2014. – 456 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-294-5.
ББК 36.81я73 Б94
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи харчових технологій
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних продуктів
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
379235 Навч. абонемент
384621 Навч. абонемент
384715 Навч. абонемент
379234 ЧЗ1