Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бухкало, С. I. - Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]
Бухкало, С. I. - Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]
Книга
Автор: Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2014 г.
ISBN 978-617-673-295-2
Автор: Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2014 г.
ISBN 978-617-673-295-2
Книга
36.81я73 Б94
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. I. Бухкало. – Київ : Центр учб. л-ри, 2014. – 412 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-295-2.
ББК 36.81я73 Б94
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
379237 Навч. абонемент
380330 Навч. абонемент
380331 Навч. абонемент
385274 Навч. абонемент
379236 ЧЗ1
36.81я73 Б94
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. I. Бухкало. – Київ : Центр учб. л-ри, 2014. – 412 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-673-295-2.
ББК 36.81я73 Б94
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчової промисловості
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
379237 Навч. абонемент
380330 Навч. абонемент
380331 Навч. абонемент
385274 Навч. абонемент
379236 ЧЗ1