Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26
Книга
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26: тем. зб. наук. пр.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2011 г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26: тем. зб. наук. пр.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
36.81 О-16
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568 с. – На укр. яз.
ББК 36.81 О-16
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Харчування : громадське
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : холодильне
365763 ЧЗ3
36.81 О-16
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568 с. – На укр. яз.
ББК 36.81 О-16
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Харчування : громадське
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : холодильне
365763 ЧЗ3
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Офіленко, Н. О.
Актуальність і безпечність використання барвників у харчових продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Актуальність і безпечність використання барвників у харчових продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Мазуренко, І. К.
Сучасний стан технологічного забезпечення виробницва консервованих продуктів для дітей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мазуренко, І. К.
Сучасний стан технологічного забезпечення виробницва консервованих продуктів для дітей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Крусір, Г. В.
Розробка лікувально- профілактичних соусів для ресторанного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крусір, Г. В.
Розробка лікувально- профілактичних соусів для ресторанного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тарасенко, В. Г.
Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зб...
б.р.
ISBN відсутній
Тарасенко, В. Г.
Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зб...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Родак, О. Я.
Шляхи поліпшення мінерального складу сперід [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Родак, О. Я.
Шляхи поліпшення мінерального складу сперід [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пасічний, В. М.
Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пасічний, В. М.
Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лозова, Т. М.
Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лозова, Т. М.
Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кандалей, О. В.
Технологія приготування й охолодження кулінарної продукції Cook@Chill у закладах ресторанного гос...
б.р.
ISBN відсутній
Кандалей, О. В.
Технологія приготування й охолодження кулінарної продукції Cook@Chill у закладах ресторанного гос...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дубова, Г. Є.
Умови використання попередників ароматичних сполук [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дубова, Г. Є.
Умови використання попередників ароматичних сполук [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дібрівська, Н. В.
Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поля [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дібрівська, Н. В.
Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поля [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Головко, М. П.
Формування якості паштетів із використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Формування якості паштетів із використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бірта, Г. О.
Якісні показники та смакові властивості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бірта, Г. О.
Якісні показники та смакові властивості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бірта, Г. О.
Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бірта, Г. О.
Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Янчева, М. О.
Дослідження мікроструктури мясних посічених напівфабрикатів з додаванням комппозиції кріопротекто...
б.р.
ISBN відсутній
Янчева, М. О.
Дослідження мікроструктури мясних посічених напівфабрикатів з додаванням комппозиції кріопротекто...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. М.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Мельник, І. В.
Новий підхід до створення композицій пряно-ароматичної сировини в технології червоних вермутів [...
б.р.
ISBN відсутній
Мельник, І. В.
Новий підхід до створення композицій пряно-ароматичної сировини в технології червоних вермутів [...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лебеденко, Т. Е.
Новий напрямок у розширенні асортименту хлібопекарських виробів міні-пекарень та закладів рестора...
б.р.
ISBN відсутній
Лебеденко, Т. Е.
Новий напрямок у розширенні асортименту хлібопекарських виробів міні-пекарень та закладів рестора...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Науково-практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві нового цукрового печи...
б.р.
ISBN відсутній
Науково-практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві нового цукрового печи...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Грищенко, І. М.
Технологія пряничних виробів на основі вівсяного і гречаного борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Грищенко, І. М.
Технологія пряничних виробів на основі вівсяного і гречаного борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Грищенко, І. М.
Новітні технології салатів із момордикою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Грищенко, І. М.
Новітні технології салатів із момордикою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гніцевич, В. А.
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній