Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Книга
Автор:
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Автор:
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
36.86 І-66
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.86 І-66
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Технологія : інноваційна
385400 Загальний читальний зал
36.86 І-66
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.86 І-66
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Технологія : інноваційна
385400 Загальний читальний зал