Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ковешніков, В. С. - Організація готельно-ресторанної справи [Текст]
Ковешніков, В. С. - Організація готельно-ресторанної справи [Текст]
Книга
Автор: Ковешніков, В. С.
Організація готельно-ресторанної справи [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-00-8
Автор: Ковешніков, В. С.
Організація готельно-ресторанної справи [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-00-8
Книга
65.432-803я73 К56
Ковешніков, В. С.
Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посібник / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 752 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7278-00-8.
ББК 65.432-803я73 К56
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Послуги : готельні
загальний = Господарство : готельне
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інформаційні системи і технології туристичного, ресторанного та готельного бізнесу
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Основи готельної індустрії
383947 Навч. абонемент
383948 Навч. абонемент
380994 ЧЗ1
65.432-803я73 К56
Ковешніков, В. С.
Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посібник / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 752 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7278-00-8.
ББК 65.432-803я73 К56
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Послуги : готельні
загальний = Господарство : готельне
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Інформаційні системи і технології туристичного, ресторанного та готельного бізнесу
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Основи готельної індустрії
383947 Навч. абонемент
383948 Навч. абонемент
380994 ЧЗ1