Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. М. - Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
Дорохович, А. М. - Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
Статья
Автор: Дорохович, А. М.
Харчова наука і технологія. Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохович, А. М.
Харчова наука і технологія. Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст] / А. М. Дорохович, О. С. Божок, Л. С. Мазур // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 1. – С. 43–48 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст] / А. М. Дорохович, О. С. Божок, Л. С. Мазур // Харчова наука і технологія. – 2016. – Т. 10, вип. 1. – С. 43–48 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : цукрозамінники