лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]

Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]

Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]
Доступно
 12 з 12
Книга
Автор:
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]: підручник
Видавництво: Світ книг, 2016 г.
ISBN 978-966-2678-36-9

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
51.23я73 Ф50

Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, [та ін.]. – Харків : Світ книг, 2016. – 532 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-36-9.

ББК 51.23я73 Ф50

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Санітарно-гігієнічна експертиза товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Склад : хімічний
загальний = Якість : товарів
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Домішок
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія та безпека харчових продуктів
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

378691 Загальний читальний зал
378692 Навч. абонемент
380036 Навч. абонемент
380037 Навч. абонемент
381026 Навч. абонемент
381027 Навч. абонемент
381899 Навч. абонемент
381900 Навч. абонемент
382485 Навч. абонемент
382486 Навч. абонемент
383065 Навч. абонемент
383066 Навч. абонемент


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Продукти з функціональними властивостями [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Продукти з функціональними властивостями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Генетично модифіковані продукти [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Генетично модифіковані продукти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Показники харчової цінності продуктів харчування [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Показники харчової цінності продуктів харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.171)