Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пасічний, В. М. - Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
Пасічний, В. М. - Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Пасічний, В. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пасічний, В. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Пасічний, В. М.
Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 135–140. – На укр. яз.
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Мікробіологія
36.81 О-16
Пасічний, В. М.
Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 135–140. – На укр. яз.
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Мікробіологія