Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ниценко, Н. І. - Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
Ниценко, Н. І. - Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Ниценко, Н. І.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ниценко, Н. І.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст] / Н. І. Ниценко, Л. Ю. Шубіна // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 194–198. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Переробка : м'яса
36.81 О-16
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст] / Н. І. Ниценко, Л. Ю. Шубіна // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 194–198. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Переробка : м'яса