лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ниценко, Н. І. - Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]

Ниценко, Н. І. - Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]

Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Ниценко, Н. І.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36.81 О-16

Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст] / Н. І. Ниценко, Л. Ю. Шубіна // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 194–198. – На укр. яз.


Загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
Загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
Загальний = Переробка : м'яса


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27
Немає прим.
Книга

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27: тем. зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.86)