Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Н. В. - Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст]
Олійник, Н. В. - Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Олійник, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Олійник, Н. В.
Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст] / Н. В. Олійник, Н. В. Івченко, В. В. Гришко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 276–281. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : вторинна
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
36.81 О-16
Олійник, Н. В.
Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м'ясних січених виробів [Текст] / Н. В. Олійник, Н. В. Івченко, В. В. Гришко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 276–281. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : вторинна
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів