Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дібрівська, Н. В. - Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів і...
Дібрівська, Н. В. - Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів і...
Книга (аналит. описание)
Автор: Дібрівська, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів і...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дібрівська, Н. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів і...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Дібрівська, Н. В.
Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід [Текст] / Н. В. Дібрівська // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 371–375. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Ягода
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
36.81 О-16
Дібрівська, Н. В.
Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід [Текст] / Н. В. Дібрівська // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 371–375. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Ягода
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати