Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Корзун, В. Н. - Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
Корзун, В. Н. - Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Корзун, В. Н.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Корзун, В. Н.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Корзун, В. Н.
Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст] / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 383–388. – На укр. яз.
загальний = Страва : десерт
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Домішок : біологічно активний
36.81 О-16
Корзун, В. Н.
Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст] / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 383–388. – На укр. яз.
загальний = Страва : десерт
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Домішок : біологічно активний