Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пешук, Л. В. - Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
Пешук, Л. В. - Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
Книга (аналит. описание)
Автор: Пешук, Л. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пешук, Л. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти [Текст] / Л. В. Пешук, Н. В. Будник, Л. П. Холодний // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 393–399. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
36.81 О-16
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти [Текст] / Л. В. Пешук, Н. В. Будник, Л. П. Холодний // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 393–399. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)