Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Свідло, К. В. - Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
Свідло, К. В. - Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Свідло, К. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Свідло, К. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27. Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Свідло, К. В.
Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст] / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 410–417. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
Харчування : окремих категорій
36.81 О-16
Свідло, К. В.
Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст] / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 27 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 410–417. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
Харчування : окремих категорій