Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
Капліна, Т. В. - Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2. Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2. Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 211–216. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Процес (технологічний)
36.81 О-16
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 211–216. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Процес (технологічний)