лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]

Капліна, Т. В. - Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]

Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2. Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36.81 О-16

Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – С. 211–216. – На укр. яз.


загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Процес (технологічний)


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2
Немає прим.
Книга

Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 29. Т. 2: тем. зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)