Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст] / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. П. Ковальчук, [та ін.] // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 405–411. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Виробництво : лікеро-горілчане
36.81 О-16
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції [Текст] / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. П. Ковальчук, [та ін.] // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 405–411. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Виробництво : лікеро-горілчане