Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Євлаш, В. В. - Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та ...
Євлаш, В. В. - Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та ...
Книга (аналит. описание)
Автор: Євлаш, В. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Євлаш, В. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та ...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Євлаш, В. В.
Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та її кількісна оцінка [Текст] / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, В. О. Акмен // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 58–63. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Показник : якості
36.81 О-16
Євлаш, В. В.
Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та її кількісна оцінка [Текст] / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, В. О. Акмен // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 58–63. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Показник : якості