Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жукевич, О. М. - Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст]
Жукевич, О. М. - Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Жукевич, О. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жукевич, О. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Жукевич, О. М.
Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст] / О. М. Жукевич, Г. Б. Рудавська // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 64–69. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : амінокислоти
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Продукти (харчування) : соус
36.81 О-16
Жукевич, О. М.
Дослідження амінокислотного та жирно-кислотного складу сметанно-рослинних соусів [Текст] / О. М. Жукевич, Г. Б. Рудавська // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 64–69. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : амінокислоти
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Продукти (харчування) : соус