Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів [Текст] / У. С. Йовбак, О. М. Кирпіченкова, В. I. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 69–75. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Продукти (харчування) : пектин
36.81 О-16
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів [Текст] / У. С. Йовбак, О. М. Кирпіченкова, В. I. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 69–75. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Продукти (харчування) : пектин