Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Колісниченко, Т. О. - Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йод...
Колісниченко, Т. О. - Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йод...
Книга (аналит. описание)
Автор: Колісниченко, Т. О.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йод...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Колісниченко, Т. О.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йод...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Колісниченко, Т. О.
Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йодовмісними добавками [Текст] / Т. О. Колісниченко, М. В. Чабаненко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 80–84. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий
36.81 О-16
Колісниченко, Т. О.
Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йодовмісними добавками [Текст] / Т. О. Колісниченко, М. В. Чабаненко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 80–84. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Цінність : харчова
загальний = Домішок : харчовий