Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічн...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічні показники [Текст] / В. О. Сукманов, В. Б. Гаркуша, О. С. Бесараб, С. В. Громов // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 175–186. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Зберігання
загальний = Показник : якості
загальний = Мікробіологія
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
36.81 О-16
Вплив параметрів процесу обробки вершкового масла високим циклічним тиском на його мікробіологічні показники [Текст] / В. О. Сукманов, В. Б. Гаркуша, О. С. Бесараб, С. В. Громов // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 175–186. – На укр. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Зберігання
загальний = Показник : якості
загальний = Мікробіологія
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове