Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Никифоров, Р. П. - Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
Никифоров, Р. П. - Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Никифоров, Р. П.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Никифоров, Р. П.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26. Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст] / Р. П. Никифоров // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 421–428. – На укр. яз.
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Дослідження : якості
36.81 О-16
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст] / Р. П. Никифоров // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 26 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – С. 421–428. – На укр. яз.
загальний = Страва : десерт
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Дослідження : якості