Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Одарченко, Д. М. - Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної ...
Одарченко, Д. М. - Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної ...
Книга (аналит. описание)
Автор: Одарченко, Д. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Одарченко, Д. М.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30. Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної ...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Одарченко, Д. М.
Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної [Текст] / Д. М. Одарченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 247–252. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Використання
загальний = Рослина : дикоростуча
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Метод : оцінки
загальний = Сировина : нетрадиційна
36.81 О-16
Одарченко, Д. М.
Кріоскопічний метод оцінки якості напівфабрикатів із журавлини великоплідної та калини звичайної [Текст] / Д. М. Одарченко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 30 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 247–252. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Використання
загальний = Рослина : дикоростуча
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Метод : оцінки
загальний = Сировина : нетрадиційна