Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 172–178. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Структура
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Переробка : грибів
36.81 О-16
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 172–178. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Структура
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Переробка : грибів