Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Свідло, К. В. - Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
Свідло, К. В. - Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Свідло, К. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Свідло, К. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Свідло, К. В.
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 179–185. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Модель
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
36.81 О-16
Свідло, К. В.
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст] / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 179–185. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Модель
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне