Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким ци...
Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким ци...
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким ци...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31. Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким ци...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением [Текст] / В. А. Сукманов, С. В. Громов, Д. А. Кристя, В. К. Моисеева // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 185–196. – На рус. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Властивість : споживча
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
36.81 О-16
Исследование термоустойчивости и температуры плавления сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением [Текст] / В. А. Сукманов, С. В. Громов, Д. А. Кристя, В. К. Моисеева // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 31 : тем. зб. наук. пр. / голов. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 185–196. – На рус. яз.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Властивість : споживча
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове