Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Харчова біотехнологія [Текст]
Харчова біотехнологія [Текст]
Книга
Автор:
Харчова біотехнологія [Текст]: підручник
Издательство: Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-31-8
Автор:
Харчова біотехнологія [Текст]: підручник
Издательство: Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-31-8
Книга
36-1я73 Х22
Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Ліра-К, 2016. – 408 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7320-31-8.
ББК 36-1я73 Х22
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Домішок : біологічно активний
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові та дієтичні добавки
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія культур клітин і тканин
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Харчові добавки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія
Навч. абонемент
381712 Навч. абонемент
381713 Навч. абонемент
381714 Навч. абонемент
381715 Навч. абонемент
384429 Навч. абонемент
381711 ЧЗ1
36-1я73 Х22
Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Ліра-К, 2016. – 408 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7320-31-8.
ББК 36-1я73 Х22
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Домішок : біологічно активний
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові та дієтичні добавки
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Харчові добавки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія культур клітин і тканин
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Харчові добавки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія
Навч. абонемент
381712 Навч. абонемент
381713 Навч. абонемент
381714 Навч. абонемент
381715 Навч. абонемент
384429 Навч. абонемент
381711 ЧЗ1