Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
Статья
Автор:
Продукты & ингредиенты. Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Продукты & ингредиенты. Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна, І. Сивній, I. Крапивницька, [та ін.] // Продукты & ингредиенты. – 2016. – № 6. – С. 22–23 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Якість : продукції
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна, І. Сивній, I. Крапивницька, [та ін.] // Продукты & ингредиенты. – 2016. – № 6. – С. 22–23 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Використання
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Якість : продукції