Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст]
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст]
Книга
Автор:
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст]: підручник
Видавництво: Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-35-6
Автор:
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст]: підручник
Видавництво: Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-35-6
Книга
65.432с51я73 І-74
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] : підручник / М. М. Скопень, М. К. Сукач, О. П. Будя, [та ін.]. – Київ : Ліра-К, 2016. – 768 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7320-35-6.
ББК 65.432с51я73 І-74
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології туристичного, ресторанного та готельного бізнесу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Офісні комп'ютерні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Офісні комп'ютерні технології
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Туризм
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Підприємство : готель
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології в галузях економіки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології в управлінні бізнесом
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управлінські інформаційні системи в готельно-ресторанній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Формування інформаційного забезпечення
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Сучасні ресторанні технології
381745 Загальний читальний зал
381746 Навч. абонемент
65.432с51я73 І-74
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] : підручник / М. М. Скопень, М. К. Сукач, О. П. Будя, [та ін.]. – Київ : Ліра-К, 2016. – 768 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7320-35-6.
ББК 65.432с51я73 І-74
Гриф = МОНУ
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології туристичного, ресторанного та готельного бізнесу
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Офісні комп'ютерні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Офісні комп'ютерні технології
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Туризм
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Підприємство : готель
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології в галузях економіки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні системи і технології в управлінні бізнесом
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управлінські інформаційні системи в готельно-ресторанній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Формування інформаційного забезпечення
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Сучасні ресторанні технології
381745 Загальний читальний зал
381746 Навч. абонемент