Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Колтунов, В. А. - Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]
Колтунов, В. А. - Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]
Книга
Автор: Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
Серия: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-691-0
Автор: Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
Серия: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-691-0
Книга
65.422.51я73 К61
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] : навч. посібник / В. А. Колтунов. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. – 432 с. – (Товарознавство) . – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-691-0.
ББК 65.422.51я73 К61
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : зберігання
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання продовольчих товарів
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Технології зберігання товарів
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
380526 Навч. абонемент
380527 Навч. абонемент
380267 ЧЗ1
65.422.51я73 К61
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] : навч. посібник / В. А. Колтунов. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. – 432 с. – (Товарознавство) . – На укр. яз. – ISBN 978-966-629-691-0.
ББК 65.422.51я73 К61
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : зберігання
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Технологія зберігання продовольчих товарів
Дисципліни = Вибір студента : Базовая часть : Технології зберігання товарів
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
380526 Навч. абонемент
380527 Навч. абонемент
380267 ЧЗ1