Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бургу, Ю. Г. - Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст]
Бургу, Ю. Г. - Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст]
Книга
Автор: Бургу, Ю. Г.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст]: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Бургу, Ю. Г.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст]: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
65.422.51р30 Б91
Бургу, Ю. Г.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст] : методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 40 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51р30 Б91
загальний = Товар : м'ясопромисловий
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія культур клітин і тканин
382386 Навч. абонемент
382385 ЧЗ1
65.422.51р30 Б91
Бургу, Ю. Г.
Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології. Розділ "М'ясо і м'ясні товари" [Текст] : методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 40 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.422.51р30 Б91
загальний = Товар : м'ясопромисловий
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Біотехнологія культур клітин і тканин
382386 Навч. абонемент
382385 ЧЗ1