Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жири у виробництві харчової подукції [Текст]
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]
Книга
Автор:
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Автор:
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Книга
35.782 Ж73
Жири у виробництві харчової подукції [Текст] : монографія / за заг. ред. Л. З. Шильман. – Суми : Університетська книга, 2016. – 278 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-680-781-9.
ББК 35.782 Ж73
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Сировина : жирова
загальний = Виробництво : жирів
381850 Наук. абонемент
381849 ЧЗ1
35.782 Ж73
Жири у виробництві харчової подукції [Текст] : монографія / за заг. ред. Л. З. Шильман. – Суми : Університетська книга, 2016. – 278 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-680-781-9.
ББК 35.782 Ж73
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Сировина : жирова
загальний = Виробництво : жирів
381850 Наук. абонемент
381849 ЧЗ1