Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор:
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]. Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст]. Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
51.23я73 Ф50
Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, [та ін.] // Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, [та ін.]. – Харків : Світ книг, 2016. – С. 294–322. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Виробництво
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Барвники
51.23я73 Ф50
Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів [Текст] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, [та ін.] // Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, [та ін.]. – Харків : Світ книг, 2016. – С. 294–322. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Виробництво
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Барвники