лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Приватний кабінет: інформація


Электронный каталог: Пахомова, І. В. - Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]

Пахомова, І. В. - Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]

Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Автор: Пахомова, І. В.
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]. Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 А43

Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст] / І. В. Пахомова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 16-18 берез. 2016 р.) / М-во освіти і науки України, Центр. спілка спожив. т-в України, Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 277–280. – На укр. яз.


загальний = Безпека : продовольча
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Дослідження : якості


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]
Нет экз.
Книга

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів [Текст]: матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 16-18 берез. 2016 р.)
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN 978-966-184-230-3

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.115.114)