Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст]
Бірта, Г. О. - Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Бірта, Г. О.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бірта, Г. О.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 С21
Бірта, Г. О.
Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст] / Г. О. Бірта // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 104–107. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
65.422.5я431 С21
Бірта, Г. О.
Способи збереження якості м'яса при дозріванні [Текст] / Г. О. Бірта // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 104–107. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції