Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
Плахотін, В. Я. - Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Плахотін, В. Я.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Плахотін, В. Я.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 С21
Плахотін, В. Я.
Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст] / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 139–141. – На укр. яз.
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Переробка : птиці
загальний = Якість : продукції
загальний = Технологія : інноваційна
65.422.5я431 С21
Плахотін, В. Я.
Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст] / В. Я. Плахотін, Т. Ю. Суткович // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 139–141. – На укр. яз.
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Переробка : птиці
загальний = Якість : продукції
загальний = Технологія : інноваційна