Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
Сирохман, І. В. - Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Сирохман, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сирохман, І. В.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.422.5я431 С21
Сирохман, І. В.
Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст] / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 161–164. – На укр. яз.
Загальний = Вітаміни
Загальний = Якість : продукції
Загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Загальний = Сировина : нетрадиційна
65.422.5я431 С21
Сирохман, І. В.
Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст] / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали IIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 22–23 берез. 2016 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 161–164. – На укр. яз.
Загальний = Вітаміни
Загальний = Якість : продукції
Загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Загальний = Сировина : нетрадиційна



![Поліпшення вітамінного складу нових вафель [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/book_analit.gif)
На полку ![Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/book.gif)
Заказать