Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]
Книга
Автор:
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р.
Видавництво: Ліга-Прес, 2015 г.
ISBN відсутній
Автор:
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р.
Видавництво: Ліга-Прес, 2015 г.
ISBN відсутній
Книга
36я431 Н73
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст] : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. / Львів. ін-т економіки і туризму ; упоряд. І. О. Бочан, [та ін.]. – Львів : Ліга-Прес, 2015. – 190 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-397-277-5.
ББК 36я431 Н73
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Технологія : приготування їжі
380829 ЧЗ3
36я431 Н73
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст] : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. / Львів. ін-т економіки і туризму ; упоряд. І. О. Бочан, [та ін.]. – Львів : Ліга-Прес, 2015. – 190 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-397-277-5.
ББК 36я431 Н73
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Технологія : приготування їжі
380829 ЧЗ3