Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому...
Капліна, Т. В. - Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому...
Статья
Автор: Капліна, Т. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Капліна, Т. В.
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 121–127 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1015. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Показник : якості
Капліна, Т. В.
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2015. – № 1 (73). – С. 121–127 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1015. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Показник : якості