лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бомба, М. Я. - Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]

Бомба, М. Я. - Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]

Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Бомба, М. Я.
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]. Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
36я431 Н73

Бомба, М. Я.
Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст] / М. Я. Бомба, С. Ю. Колодій // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст] : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. / Львів. ін-т економіки і туризму ; упоряд. І. О. Бочан, [та ін.]. – Львів : Ліга-Прес, 2015. – С. 127–130. – На укр. яз.


загальний = Страва : національна
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Сировина : нетрадиційна


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]
Немає прим.
Книга

Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р.
Ліга-Прес, 2015 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)