Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Івашків, Л. Я. - Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст]
Івашків, Л. Я. - Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Івашків, Л. Я.
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]. Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Івашків, Л. Я.
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст]. Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36я431 Н73
Івашків, Л. Я.
Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст] / Л. Я. Івашків, М. Я. Бомба // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст] : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. / Львів. ін-т економіки і туризму ; упоряд. І. О. Бочан, [та ін.]. – Львів : Ліга-Прес, 2015. – С. 131–134. – На укр. яз.
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Продукти (харчування) : мед
36я431 Н73
Івашків, Л. Я.
Удосконалення технологій дієтичного харчування із використанням натурального меду та пилку [Текст] / Л. Я. Івашків, М. Я. Бомба // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів [Текст] : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. / Львів. ін-т економіки і туризму ; упоряд. І. О. Бочан, [та ін.]. – Львів : Ліга-Прес, 2015. – С. 131–134. – На укр. яз.
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Продукти (харчування) : мед